Tevredenheid bij Go Ahead na gelijkspel op Woudestein

22 januari 2017, 18:41

Harry Decheiver, die vanwege de schorsing van hoofdcoach Hans de Koning de honneurs waarnam bij Go Ahead Eagles in de uitwedstrijd tegen Excelsior, is tevreden met het 1-1 gelijkspel op Woudestein. Volgens de oefenmeester was een punt het maximaal haalbare.

Go Ahead kwam in de negende minuut nog wel op voorsprong in Rotterdam. "Daarna hadden we alleen totaal geen controle meer", aldus Decheiver tegen De Stentor. "We konden de ruimtes niet klein houden omdat onze voorste spelers druk zetten, terwijl we daar achterin nog niet klaar voor waren. Excelsior reeg de kansen aaneen, scoorde ook en wij waren daarna blij dat we met 1-1 de rust haalden zodat we het beter konden neerzetten voor de tweede helft."

"In de tweede helft stond het beter bij ons en hadden we ook veel meer controle. Uiteindelijk hebben wij via Manu en Antonia nog twee grote kansen gehad. Ook Excelsior kwam nog twee keer dicht bij een treffer", vervolgt Decheiver. "We hoopten op drie punten omdat we Excelsior er ook weer in wilden trekken. Uiteindelijk was een punt het maximaal haalbare voor ons."

Door het gelijkspel blijft de achterstand van Go Ahead op Excelsior vier punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen