Onterechte strafschop legt basis voor winst Anderlecht

22 januari 2017, 19:59

Voor de vierde keer in successie heeft Anderlecht drie punten gepakt in de Belgische competitie. De ploeg van trainer René Weiler, waar Bram Nuytinck in de basis stond, rekende zondag in het eigen Stade Constant Vanden Stock af met middenmoter Sint Truiden. Het werd 3-1.

Yoeri Tielemans zorgde in de 31ste minuut voor de 1-0 namens Anderlecht. De jongeling scoorde in de rebound van een strafschop, al werd de overtreding die aanleiding was voor de penalty net buiten de 'zestien' gemaakt. Nicolae Stanciu was in de 65ste minuut verantwoordelijk voor de 2-0, in de extra tijd scoorde Tielemans dit maal in één keer uit een strafschop. Dat was de 3-1, omdat Pieter Gerkens in de 71ste minuut de aansluitingstreffer had gemaakt voor Sint Truiden.

Door de winst komt Anderlecht op 44 punten, waarmee het op twee punten van koploper Club Brugge tweede staat in de Belgische competitie. De leider won eerder op de dag de kraker tegen Standard Luik met 0-3, mede door een doelpunt van Ruud Vormer en een assist van Stefano Denswil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen