Conte: "Alle speculaties rond Diego Costa zijn ten einde"

23 januari 2017, 09:14

De toekomst van Diego Costa lijkt 'gewoon' bij Chelsea te liggen. Ondanks geruchten over een conflict met manager Antonio Conte en een overstap naar de Chinese competitie, heeft Conte aangegeven dat de Spaanse spits op Stamford Bridge zal blijven. Als er al sprake was van kou in de lucht tussen hem en Costa, dan is deze er nu niet meer.

Diego Costa liet afgelopen zondag in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Hull City met de openingstreffer nog maar eens zien dat hij zeer belangrijk is voor Chelsea. "Ik ben zeer blij voor hem, maar ook voor de fans en de club. Alle speculaties rond hem zijn nu in één klap ten einde gekomen", zegt Conte tegen de BBC.

Het ging de laatste tijd vaak over Costa, die de 3-0 zege op Leicester City miste. Conte zei dat dat door rugklachten kwam, maar ondertussen deden er diverse andere geruchten de ronde. "Ik heb altijd de waarheid verteld", reageert Conte nog maar eens. "Ik ben blij dat alle speculaties nu voorbij zijn. Hij heeft weer gespeeld en vulde het zeer goed in", aldus de Italiaan, die Costa zijn vijftiende competitiewedstrijd van het seizoen zag maken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen