Hattrick-held Reza verwacht dat Larsson zal blijven

23 januari 2017, 11:28

Reza Ghoochannejhad zorgde zondag voor een geweldige prestatie, door een (weliswaar onzuivere) hattrick aan te tekenen in de uitwedstrijd tegen PSV. Volgens Opta was het de eerste hattrick uit bij PSV sinds april 1978, toen Ruud Geels het kunstje wist te flikken. Maar ondanks de drieklapper van Reza ging sc Heerenveen door twee late goals met 4-3 ten onder in Eindhoven.

"Dat is heel zuur. Als je na 88 minuten met 3-2 voorstaat en dan toch verliezen.... Heel onwerkelijk. En dan heeft PSV ook nog een strafschop gemist", zegt Ghoochannejhad tegen de NOS over de bijzondere en spectaculaire nederlaag in het Philips Stadion. Hij vertelt dat men in zijn geboorteland het ook wel meegekregen zal hebben. "In Iran wordt alles uitgezonden. Ze weten alles bij wijze van spreken eerder dan ik. Ze zijn daar zeer goed op de hoogte."

Reza is door zijn hattrick tegen PSV gedeeld topscorer van de Eredivisie. Net als Feyenoorder Nicolai Jørgensen produceerde de Iraniër al twaalf doelpunten. "Dat is een mooi gegeven. Tegen PSV vond ik vooral het eerste doelpunt een mooie. Technisch heel goed. Het was een mooie aanval, opgezet met Sam Larsson. Ik kan het goed vinden met hem. De verwachting is dat hij blijft. Sam is een belangrijke speler. Het klikt tussen hem en mij, op het veld en daarbuiten. Hij is een goeie jongen", aldus Ghoochannejhad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen