Update: Guedes definitief speler van Paris Saint-Germain

25 januari 2017, 08:24   Bijgewerkt: 25 januari 2017, 20:59

Paris Saint-Germain gaat een veelbelovende slag slaan op de transfermarkt. De kapitaalkrachtige club uit Parijs contracteert Gonçalo Guedes een dezer dagen. Het grote talent arriveerde dinsdagavond in de Franse hoofdstad, om zijn overstap af te ronden.

Guedes zal medisch gekeurd worden door PSG en daarna een contract tekenen in het Stade Parc des Princes. De 20-jarige Portugese international (twee caps) staat te boek als een zeer groot talent en komt over van Benfica. De jonge aanvaller werd gevolgd door meerdere andere buitenlandse topclubs.

De aanwinst van technisch directeur Patrick Kluivert speelde 66 officiële wedstrijden voor de hoofdmacht van Benfica. Daarin maakte hij elf doelpunten.

Update 20:56: Guedes tekent voor 4,5 jaar bij Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain heeft Gonçalo Guedes definitief binnen. De Portugese aanvaller werd woensdag medisch gekeurd door de Franse kampioen en kon daarna gepresteerd worden. "Ik weet dat mijn landgenoot Pauleta hier zeer geliefd was bij de fans. Ik hoop dat ik hetzelfde kan bereiken."

De Parijzenaars doen zelf geen uitspraak over het transferbedrag. Naar verluidt gaat het om dertig miljoen euro dat Benfica ontvangt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen