Fernandez ziet stage bij ADO niet als zijn laatste kans

25 januari 2017, 10:33

Guyon Fernandez is sinds deze week op proef bij ADO Den Haag. De 30-jarige aanvaller krijgt bij de club waar hij zijn profloopbaan begon de kans om te laten zien of hij een directe versterking kan zijn. Fernandez speelde zijn laatste officiële wedstrijd negen maanden geleden in Oekraïne, waar hij uitkwam voor FC Stal Dniprodzerzhynsk.

FC Stal Dniprodzerzhynsk komt uit het oosten van Oekraïne, waar het oorlog is. "Net als alle clubs uit het oosten weken wij uit naar Kiev, zo'n negenhonderd kilometer verderop", reageert Fernandez daarop tegenover De Telegraaf. "Daar zaten we in een hotel. Al reisden we dan soms alsnog acht uur met de trein voor een uitduel. In ons team zaten veel jongens die tegen de Russische grens aan wonen en dus pro-Poetin waren in het hele verhaal. Al praatte niemand bij ons echt over de problemen."

In Nederland hoopt Fernandez zijn carrière nieuw leven in te blazen, al ziet hij ADO niet als zijn laatste kans. "Op die manier wil ik er niet tegenaan kijken, want met forceren blokkeer je jezelf alleen maar", legt hij uit. "Heeft ADO niets te bieden? Haha. Ik kom hier niet om geld op te halen, maar wil weer lekker voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen