Schalke 04 gaat toekomst bespreken met Huntelaar

25 januari 2017, 11:29

Het contract van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 loopt komende zomer af, waardoor de toekomst van de aanvaller in Gelsenkirchen onzeker is. Het is nog niet duidelijk of de Nederlander, die al lange tijd in één adem genoemd wordt met Ajax, volgend seizoen nog bij Die Königsblauen zal spelen.

Schalke-manager Christian Heidel zegt dat, wat er ook gebeurt, het netjes is om in ieder geval met Huntelaar om tafel te gaan. "We willen heel eerlijk en correct handelen, wat betreft Klaas-Jan. Ongeacht of zijn optie geactiveerd wordt of niet, we gaan om tafel om de toekomst met hem te bespreken", aldus Heidel tegen Sport Bild.

Heidel doelt op de clausule die Huntelaar in zijn contract heeft staan. Als de 33-jarige spits in minimaal de helft van de wedstrijden in actie komt, dan wordt de verbintenis van de Achterhoeker automatisch verlengd. Momenteel kwam de spits in 8,5 van de 25 wedstrijden in actie. Het is uiterst onzeker of de optie in werking gaat treden, omdat Huntelaar al een tijdje buitenspel staat wegens een knieblessure en hij zijn rentree nog niet echt in het zicht heeft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen