Ventura: "Ik ga naar Nice om Balotelli te bekijken"

26 januari 2017, 11:17

Met tien doelpunten in vijftien wedstrijden presteert Mario Balotelli uitstekend bij zijn nieuwe club OGC Nice, toch dateert zijn laatste wedstrijd in het shirt van de nationale ploeg van Italië van het WK 2014. Daar komt mogelijk verandering in; bondscoach Giampiero Ventura laat weten dat hij Balotelli gaat bekijken in Nice.

"Volgens mij is er nooit twijfel geweest over de voetbalkwaliteiten van Balotelli, hij heeft ongelooflijke kwaliteiten", aldus Ventura tegen Tiki Taka. "Als hij in twijfel werd getrokken, dan was dat om andere dingen en niet om zijn techniek. Hij moet zijn problemen zelf oplossen, maar ik ga wel naar Nice om twee duels van hem te bekijken en voor een gesprek. Niet om zijn problemen op te lossen, maar gewoon om te praten."

Ventura volgde Antonio Conte afgelopen zomer op als bondscoach van Italië. Na moeizame jaren bij Liverpool en AC Milan vond Balotelli voor dit seizoen onderdak bij Nice, waar hij prima presteert. Mede door zijn doelpunten strijdt Nice mee om het kampioenschap in de Franse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen