Dijks niet naar Norwich City: "Gevoel moet goed zijn"

26 januari 2017, 08:03

Mitchell Dijks lijkt toch bij Ajax te gaan blijven. De Amsterdammers waren bereid om het bod van Norwich City te accepteren zodat de linksback kon vertrekken, maar zelf heeft hij uiteindelijk besloten om het niet te doen. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat het gevoel niet honderd procent goed was.

Ajax bevestigde woensdagavond dat het in gesprek was met Norwich City over Dijks. De verdediger zou voor ongeveer vier miljoen euro vertrekken. "De trainer had ook een goed verhaal, maar uiteindelijk heeft Mitchell toch besloten niet voor Norwich City te kiezen", verklaart zijn zaakwaarnemer Dick van Burik tegenover De Telegraaf. "Het gevoel moet honderd procent goed zijn en dat was het niet. Een club als Norwich verdient ook geen negentig procent."

Dijks moet het dit seizoen onder Peter Bosz doen met een plaats op de reservebank omdat de trainer op de linksbackpositie de voorkeur geeft aan Daley Sinkgraven. Veel keuze is er echter niet op die positie en nu Dijks lijkt te blijven hoeft Ajax niet meer op zoek naar een vervanger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen