Streppel: "Standaardsituatie wordt ons weer fataal"

26 januari 2017, 08:25

Jurgen Streppel baalde na afloop van de uitschakeling van sc Heerenveen in de beker tegen AZ (1-0) vooral van het feit dat het opnieuw een standaardsituatie was die zijn ploeg de das omdeed. Net als tegen PSV speelden de Friezen niet onaardig, maar werd er toch verloren.

Streppel vond zijn ploeg niet slecht voor de dag komen in Alkmaar. "We hebben goede kansen gekregen, een aantal schotkansen en zelfs honderd procent kansen. We hebben zeker de mogelijkheid gehad om de wedstrijd in het slot te gooien. Het enige wat ik mijn ploeg eigenlijk kan verwijten is dat er niet gescoord wordt. En de standaardsituaties, daar gingen we vorige week al de mist mee in en nu weer", vertelt hij na afloop van het duel aan FOX Sports.

"In de eerste seizoenshelft ging dat heel goed, nu wordt een standaardsituatie ons twee keer achter elkaar fataal", vervolgt Streppel, die vooral baalt van het feit dat Heerenveen ondanks goed voetbal weer een nieuwe nederlaag moet incasseren. "We staan nu met precies hetzelfde gevoel als na de afgelopen wedstrijd tegen PSV."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen