Fraser: "Ploeg liet zien ten koste van veel te willen winnen"

26 januari 2017, 23:31

Henk Fraser, de trainer van Vitesse, is een tevreden man. De oefenmeester bereikte donderdag met zijn Arnhemse werkgever de halve finale van de KNVB Beker, door Feyenoord in de eigen Gelredome bij de laatste acht met 2-0 te verslaan.

"Ik ben heel erg trots. Als ploeg hebben we uitstekend gespeeld, we hebben de nul gehouden en zelf twee keer gescoord. Er waren vanavond veel positieve zaken", aldus Fraser bij FOX Sports. Beide doelpunten vielen in het eerste kwartier van de tweede helft. In de rust had Fraser Julian Calor gewisseld voor Nathan en dat sorteerde, samen met een wijziging van systeem, voor het juiste effect.

"Feyenoord moest zich aanpassen aan het feit dat we 4-3-3 gingen spelen. Dat pakte goed uit", vervolgt Fraser, doelend op de snelle goals van zijn elftal in het tweede bedrijf. De trainer geniet van de zege, ondanks zijn rijke verleden bij Feyenoord. "Ik zie er misschien niet meer zo uit, maar ik ben sportman en wil dus winnen. En de ploeg heeft laten zien dat ze ten koste van een hoop wilde winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen