Het is nog maar de vraag of PSV de markt nog op gaat

27 januari 2017, 09:37

Door het vertrek van Luciano Narsingh en Luiz Beto da Silva en de aanstaande exit van Florian Jozefzoon is het de verwachting dat PSV de transfermarkt op zal gaan om een nieuwe buitenspeler aan te trekken. Toch is dit geen uitgemaakte zaak, zo geeft technisch manager Marcel Brands aan.

Waar coach Phillip Cocu onlangs aangaf dat PSV zou reageren op een vertrek van meerdere aanvallers, tempert Brands in gesprek met De Telegraaf de verwachtingen voor het restant van de transferperiode. "We willen alleen iets doen als het een echte versterking betreft", maakt de technisch manager van PSV duidelijk. "We gaan geen spelers erbij halen voor de breedte. Dan kunnen we het beter met de huidige selectie doen", aldus de technisch manager.

"Iedereen heeft het altijd maar over het halen van spelers, maar in principe hebben we voldoende opties", beklemtoont Brands. "Op het middenveld zijn we nu even beter bezet dan voorin, maar we hebben ook spelers die in beide linies kunnen spelen. Een speler als Bart Ramselaar doet het momenteel prima op de linkerflank. Bovendien moet je een speler hebben die direct inzetbaar is, zoals bij Marco van Ginkel het geval was", besluit de technisch manager.

Met Marco van Ginkel, die weer van Chelsea gehuurd wordt, heeft PSV in ieder geval gewonnen aan scorend vermogen. De middenvelder maakte in zijn eerste twee wedstrijden, tegen Excelsior (2-0) en sc Heerenveen (4-3), meteen alweer een doelpunt. "Het is natuurlijk leuk en grappig om te lezen", reageerde Van Ginkel tegenover FCUpdate.nl op de vraag of hij inderdaad de Messias van PSV is, zoals veel mensen zeggen.

Jean-Paul Boëtius (ex-Feyenoord) en Ricardo Kishna (ex-Ajax) werden volgens De Telegraaf en Het Eindhovens Dagblad aangeboden aan PSV, maar de Eindhovense club wees deze voorstellen af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen