Cerny wil rentree maken: "Kan weer pijnvrij spelen"

27 januari 2017, 21:09

Vaclav Cerny is weer hersteld van zijn rugblessure. In gesprek met Ajax TV geeft de vleugelspeler aan dat hij fit genoeg is om bij de selectie te kunnen zitten voor het duel met ADO Den Haag van aanstaande zondag. Hij trainde vrijdag weer volledig met de groep mee.

"Het is heerlijk om weer buiten te kunnen trainen want ik heb zo'n vijf weken binnen getraind. Ik heb weer heel veel zin om met mijn teamgenoten te voetballen", begint Cerny, die hoopt dat hij bij de selectie voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag zit. "Ik denk dat ik er zondag wel bij kan zijn. En zo niet dan kan ik maandag met Jong Ajax meedoen. Het is allebei goed, als ik maar kan spelen."

De blessure kwam voor Cerny op een verkeerd moment, want de spoeling aan de rechterkant is dun bij Ajax. "Dat was een goed moment geweest om een basisplaats te pakken, maar door mijn blessure lukte dat niet. Maar het belangrijkste is dat ik weer fit en gezond ben. Ik kan weer pijnvrij spelen en dat is fijn. Vanaf nu ga ik weer vechten voor een basisplaats", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen