VVV-Venlo en Jong Ajax winnen, NAC laat naast MVV

27 januari 2017, 22:14   Bijgewerkt: 27 januari 2017, 22:21

Koploper VVV-Venlo heeft vrijdagavond een vrij simpele 0-3 overwinning geboekt op bezoek bij FC Oss. Ook nummer twee Ajax kan weer drie punten bijschrijven. De Amsterdammers kwamen tegen FC Den Bosch terug van een achterstand en wonnen uiteindelijk met 1-2. MVV Maastricht verspeelde in eigen huis een 1-0 voorsprong tegen NAC Breda.

VVV kwam na iets minder dan een half uur spelen op voorsprong dankzij een doelpunt van Joey Sleegers. Ook na rust hadden de bezoekers het voor het zeggen in het Frans Heesenstadion en dankzij twee goals van Vito van Crooy in het laatste kwartier won de ploeg uit Venlo uiteindelijk met 0-3. VVV gaat met 50 punten aan kop in de Jupiler League. 

FC Den Bosch-Jong Ajax

Ook nummer twee Jong Ajax pakte drie punten in een uitwedstrijd. FC Den Bosch kwam na elf minuten al op voorsprong na een treffer van Stefano Beltrame, maar de tweede helft was voor de Amsterdammers. Frenkie de Jong scoorde tien minuten na rust de gelijkmaker en een kwartier voor tijd maakte Noussair Mazraoui de winnende. Jong Ajax staat op de tweede plaats met 43 punten, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan VVV.

Telstar-FC Volendam

In navolging van VVV en Jong Ajax stond er ook voor FC Volendam een uitwedstrijd op het programma. Een doelpunt van Joey Veerman na 26 minuten spelen bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning in Velsen-Zuid. FC Volendam staat na het gelijkspel van MVV op de derde plek en heeft één punt minder dan Jong Ajax.

{image[316458][left-half][]}NAC-MVV

Een eigen doelpunt in de laatste minuut heeft MVV Maastricht de das om gedaan tegen NAC Breda. Lange tijd verdedigde de ploeg een 1-0 voorsprong, maar in blessuretijd werkte Leroy Labylle een bal achter zijn eigen doelman. Na 22 wedstrijden bezet MVV de vierde plaats, terwijl NAC één plekje lager staat.

Achilles'29-Helmond Sport

Robert van Koesveld speelde een hoofdrol in de uitwedstrijd van Helmond Sport tegen Achilles'29. De bezoekers kwamen na 27 minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Robert Braber en daar leek het lange tijd ook bij te blijven. Hekkensluiter Achilles kwam acht minuten voor tijd echter op gelijke hoogte door een eigen goal van Van Koesveld. De verdediger maakte zijn fout echter even later alweer goed door de 1-2 binnen te schieten.

Almere City-Fortuna Sittard

Het gaat voor Sunday Oliseh nog niet erg voorspoedig als trainer van Fortuna Sittard. Dankzij doelpunten van Tom Overtoom en Arsenio Valpoort ging de ploeg met 2-0 onderuit op bezoek bij Almere City. Fortuna staat op de zestiende plaats met slechts twee punten meer dan de nummer voorlaatst, Jong FC Utrecht. 

{image[316459][right-half][]}FC Emmen-Jong PSV

Jong PSV verspeelde op bezoek bij FC Emmen een 0-1 voorsprong. De Eindhovenaren kwamen na ongeveer zestig minuten op voorsprong via Pablo Rosario. Twaalf minuten later kwam de thuisploeg echter weer langszij dankzij een treffer van Cas Peters en niet veel later moest Jong PSV met tien man verder. Invaller Gianluca Scamacca stond nog geen drie minuten binnen de lijnen of hij kon alweer vertrekken.

FC Eindhoven-RKC Waalwijk

FC Eindhoven deed in eigen huis goede zaken door met 3-0 te winnen van RKC Waalwijk. Al na zeven minuten was het raak via Mart Lieder en na rust werd de score verder uitgebreid. Dario van den Buijs maakte vanaf de stip de tweede goal van de avond en nogmaals Lieder bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen