Janssen krijgt steun van Pochettino: "Geloven in hem"

28 januari 2017, 11:00

Hoewel Vincent Janssen vooralsnog niet weet te overtuigen bij Tottenham Hotspur, blijft de club vertrouwen in de Nederlander houden. De oud-speler van AZ, die in oktober voor het laatst een goal maakte voor The Spurs, krijgt van trainer Mauricio Pochettino de tijd om te rijpen.

Janssen scoorde vooralsnog pas keer voor Tottenham en ontbreekt de laatste weken zelfs in de wedstrijdselectie van de Engelse topclub. Toch wanhoopt de Argentijnse coach niet. "Ik zie geen probleem", zegt hij tegen Daily Mirror. "Janssen zit niet in zijn beste fase, maar is nog steeds jong en is pas bezig aan zijn eerste seizoen. We praten veel met hem en dit is normaal."

"Alles is nieuw voor hem", vervolgt Pochettino. "Hij moet rustig zijn in zijn hoofd en hard werken om beter te worden. Op die manier kan hij zijn kwaliteit laten zien", aldus de trainer, die de spits zaterdagmiddag mogelijk opstelt in het bekerduel met Wycombe Wanderers. "Het belangrijkste is dat wij in hem geloven. Het is niet zo dat wij vanwege zijn lastige eerste maanden ineens aan hem gaan twijfelen. Als wij hem zaterdag speeltijd geven, werkt hij hard voor het team en geeft hij alles. Dat weet ik zeker." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen