Dreun voor Klopp: "Elke speler had het beter kunnen doen"

28 januari 2017, 17:02

Na acht wedstrijden in 2017 staat de teller qua overwinningen voor Liverpool pas op één. Nadat de ploeg vorige week thuis met 2-3 van Swansea City verloor in de Premier League, volgde midweeks de uitschakeling tegen Southampton in de League Cup. Vandaag (zaterdag) kwam daar ook nog de eliminatie in de FA Cup door Wolverhampton Wanderers bij. Jürgen Klopp baalt.

"Wedstrijden als deze zijn altijd lastig", zegt de Duitser op de website van Liverpool. "Na twee nederlagen op rij is het zelfvertrouwen natuurlijk niet massaal aanwezig. Als je dan na één minuut al op achterstand komt, wordt de klus niet makkelijker. We hadden een slechte start, maar daarna waren er nog geen minuten om het recht te trekken. Dat is niet gelukt en we hadden het beter kunnen en moeten doen. Dat geldt voor elke speler."

Klopp gaf enkele talenten de kans tegen de ploeg uit het Championship. "Het voelt niet alsof ze me in de steek hebben gelaten. Ik zag de jongens trainen en had de opstelling al snel in het hoofd. Ik ben verantwoordelijk voor deze nederlaag en vandaag was het niet goed. Ik besef dat het beter had gemoeten. Hopelijk hebben de spelers er veel van geleerd", zegt de coach van Liverpool, dat dinsdag in de Premier League tegen koploper Chelsea speelt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen