Roda JC scoort er ineens op los tegen Excelsior

28 januari 2017, 21:41

Roda JC heeft drie belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. In Kerkrade werd Excelsior met duidelijke cijfers verslagen: 4-0. Het duel leek al vroeg in de wedstrijd beslist na een rode kaart en een benutte strafschop.

Roda JC bevindt zich al het hele seizoen in de onderste regionen. Het wisselt de rode lantaarn telkens af met Go Ahead Eagles, dat eerder op de avond in eigen huis verloor van FC Utrecht. De Limburgers krijgen niet eens extreem veel goals tegen, maar vinden zelf het net ook niet zo makkelijk. In de laatste vijf wedstrijden bleef het elftal van voormalig spits Yannis Anastasiou droog staan.

Want na rust ging het gewoon door met waar het mee bezig was. Paulissen en invaller Tanasis Papazoglou tekenden beiden voor de 3-0 en 4-0, waardoor Excelsior met een man minder echt helemaal op zijn rug lag. Groen licht voor de Limburgers om er een monsterscore van te maken, maar die kwam er niet. Wel drie punten dus, waardoor dat het verschil is met hekkensluiter Go Ahead. Excelsior staat nog maar een puntje boven de ploeg uit Kerkrade.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen