Basaçikoglu begrijpt uitfluiten niet: "Misschien Ajax-fans"

29 januari 2017, 09:54

Bilal Basaçikoglu is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, maar moet het nog altijd met invalbeurten doen onder Giovanni van Bronckhorst. Krijgt de aanvaller wel speelminuten dan krijgt hij nog wel eens een fluitconcert van de eigen aanhang te verwerken. 

Basaçikoglu begrijpt het uitfluiten van de eigen spelers niet. "Ik zou het echt niet weten. Maar als ik in het veld sta, hoor ik het ook niet. Misschien zitten er een paar fans van Ajax tussen het publiek", grapt hij in gesprek met de NOS. "Ik weet niet waarom ze dat doen, maar volgens mij gaat het nu best lekker."

De aanvaller maakt zich nog geen zorgen over het feit dat hij nog geen basisplaats heeft in Rotterdam. "Ik heb goede spelers voor me staan met Eljero Elia en Steven Berghuis, dat is geen schande. Zij zijn ook ouder dan ik, ik ben nog altijd pas 21", blijft hij realistisch. "Ik moet wachten op mijn kans en dan laten zien dat ik misschien wel beter dan die twee. Ik moet als invaller dreigend zijn, assists geven en doelpunten maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen