"Ramselaar, bij hem zet de groei het meest door"

30 januari 2017, 08:10

Willem van Hanegem zag dat Memphis Depay en Vincent Janssen moeite hadden om een doorbraak te forceren in de top van de Premier League, maar begrijpt hun keuze om naar Engeland te gaan wel. Dat zegt de voormalig international in zijn wekelijkse column in Het Algemeen Dagblad. Daarin zegt hij ook dat hij nog geen andere eredivisiespeler klaar acht voor een overstap naar een buitenlandse topclub. Wel licht hij één speler uit.

"In de Eredivisie zie ik verder geen spelers van wie ik zeg: gek dat buitenlandse clubs die nog niet hebben opgehaald. Kongolo, Klaassen, die categorie, in het begin hoorde je zeggen: dat is er zeker één voor Barcelona. Zelfs Frank de Boer riep dat over Klaassen. Maar ik vind ze niet vooruit gegaan de laatste tijd", zegt Van Hanegem. "Misschien ook omdat er met die jongens nogal is geschoven qua positie in het elftal. Nu meldt Zenit zich voor Pröpper, maar dat kan niet zijn op basis van zijn vorm dit seizoen, want voor de winterstop was het ook bij hem stukken minder dan het jaar ervoor."

"Ramselaar, bij hem zet de groei het meest door van alle jonge gasten", vindt Van Hanegem. "Al heb je het weer: met hem wordt nu ook geschoven. Hangend vanaf links, terwijl hij zich prima ontwikkelde centraal op het middenveld. In die rol haalde hij voor de winterstop Oranje. Ik ben dus benieuwd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen