Klaassen: "Wel verstandig dat er een aanvaller bijkomt"

30 januari 2017, 08:57

Davy Klaassen benadrukt na de 3-0 overwinning op ADO Den Haag dat Ajax uitstekend een aanvallende versterking kan gebruiken. "Ik denk dat het wel verstandig is dat er een aanvaller bijkomt, ja", zegt de aanvoerder van de Amsterdammers tegen De Telegraaf.

Het is duidelijk: Klaassen hoopt dat Ajax in de laatste dagen van de transfermarkt nog gaat winkelen. "Nu staat Justin (Kluivert, red.) in de basis en hij doet het de laatste weken hartstikke goed. Maar ook hij gaat een mindere periode krijgen. En dan moet je zo'n jongen ook een beetje in bescherming kunnen nemen", vindt Klaassen.

Klaassen weet dat de directie van Ajax vindt dat de aanwezigheid van Amin Younes, Bertrand Traoré, Kluivert en Vaclav Cerny ook genoeg kan zijn. "Ik vind ook dat Ajax niet moet kopen om het kopen", zegt de middenvelder, die dus geen breedte-aankoop hoeft te verwelkomen. "Je moet kwaliteit kopen en niet zo maar iemand, omdat je dan een extra speler hebt. Ook niet vanwege de Europa League. Dan lossen we het wel met onze eigen spelers op."

Ondertussen duurt het wel lang voordat Ajax aanvallende versterking vindt. "Ze zullen toch ook wel een tijdje bezig zijn? Maar als je niet de geschikte man tegenkomt... Als dat wel zo was, hadden ze hem wel gekocht", weet Klaassen, die niet bij de pakken neer gaat zitten als een aanwinst uitblijft. "Dan doen we het met deze groep. Dan moeten we zo maar kampioen worden. Of het lukt dat gaan we zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen