Berghuis verwacht mooie maanden: "Het kan nóg beter"

30 januari 2017, 10:17

Met een fraai openingsdoelpunt – een harde pegel uit een voorzet van Eljero Elia – legde Steven Berghuis zondagmiddag de basis voor een comfortabele zege van Feyenoord op NEC. Na de 1-0 van de vleugelaanvaller liepen de Rotterdammers uiteindelijk uit naar een overtuigende 4-0 overwinning.

Berghuis opende de score dus met een mooie goal. "We trainen veel op de bezetting voor het doel. Ik probeer altijd weg te lopen van mijn directe tegenstander, maar dan moet je wel het geluk hebben dat de bal op de goede plaats valt. Dat gebeurde en vervolgens raakte ik 'm lekker", zegt de rechtsbuiten op het digitale thuis van Feyenoord over zijn doelpunt.

Feyenoord spoelde tegen NEC de kater van het midweekse bekerverlies tegen Vitesse (2-0) weg. "Met name in de eerste helft speelden we goed. In de tweede helft werd het iets gemakzuchtiger, maar gelukkig konden we de score uiteindelijk nog wel uitbreiden", aldus Berghuis, die blij is dat de voorsprong van respectievelijk vijf en acht punten op Ajax en PSV intact gebleven is. "Het seizoen duurt nog lang. Zowel wij als Ajax en PSV laten voorlopig geen steken vallen. Voorlopig maken wijzelf veel goals, zijn we degelijk en hebben we pas één keer verloren in de competitie. Desondanks kunnen we nóg beter. Het kunnen dus nog mooie maanden worden", schat Berghuis in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen