Ulloa voelt zich verraden door Leicester en weigert te spelen

30 januari 2017, 19:56

Leonardo Ulloa weigert nog langer te spelen voor Leicester City. Op Twitter zegt de Argentijn zich verraden te voelen door trainer Claudio Ranieri en de club. De manager had beloofd om mee te werken aan een vertrek van de aanvaller, maar blokkeerde op het laatste moment toch een transfer naar Sunderland.

Ulloa kan niet op al te veel speeltijd rekenen bij Leicester City en kreeg dit seizoen slechts eenmaal een basisplaats. De Argentijn wil dan ook graag vertrekken bij de regerend landskampioen en een overgang naar Sunderland leek een prima uitkomst te zijn. Leicester wees een bod van vier miljoen euro echter af en dat schoot Ulloa na de eerdere belofte in het verkeerde keelgat.

"Met alle respect voor de fans van Leicester, maar ik voel me verraden door Ranieri en de club en zal dan ook niet meer voor hen spelen", schrijft Ulloa op Twitter. In gesprek met Sky Sports voegt hij daar nog aan toe dat hij niet kan begrijpen waarom de manager zo snel van gedachten is veranderd. "Na wat hij mij de afgelopen weken heeft verteld, zegt hij nu ineens dat hij wil dat ik blijf. Dat snap ik niet. Als ik bij de club blijf, is dat slecht voor mijn loopbaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen