'Watford wil Krul huren, Ajax bijna rond met Neres'

30 januari 2017, 23:58

Watford is geïnteresseerd in de diensten van Tim Krul. De doelman werd aan het begin van het seizoen verhuurd aan Ajax, maar verloor de concurrentiestrijd van André Onana. Hij mag dan ook uitzien naar een andere club en een verhuur aan Watford behoort tot de mogelijkheden.

Volgens Sky Sports is Watford in de zoektocht naar een doelman uitgekomen bij Krul. De doelman moet het bij Ajax doen met wedstrijden bij de beloftenploeg, maar zat maandag niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen Almere City. Hij mag van Ajax in de laatste dagen voor het sluiten van de transferperiode nog uitkijken naar een andere club en daarom nam Norbert Alblas zijn plek onder de lat over.

Neres

Volgens diverse Braziliaanse media is Ajax zo goed als rond met de Braziliaan David Neres en ook De Telegraaf meldt dat een akkoord niet ver weg meer is. São Paulo zou een bod van rond de vijftien miljoen euro geaccepteerd hebben. De club wilde de 19-jarige buitenspeler eerst niet kwijt, maar gaat vanwege de enorme schuldenlast toch akkoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen