Verrassend: Mühren verruilt AZ voor Zulte Waregem

31 januari 2017, 12:29

AZ heeft op de laatste dag van de winterse transferperiode melding gemaakt van een toch wel verrassende transfer. Robert Mühren vertrekt per direct uit Alkmaar en gaat aan de slag bij Zulte Waregem. De aanvallende middenvelder, die ook als spits uit de voeten kan, tekent voor 4,5 seizoen bij de Belgische club.

Daarmee komt er voor Mühren een einde aan een apart half seizoen. Tot begin november kreeg hij geen enkele basisplaats van coach John van den Brom, terwijl hij wel meerdere malen goud waard was als 'supersub'. Nadat hij als invaller trefzeker was tegen Vitesse (tweemaal), Maccabi Tel Aviv, FC Emmen en ADO Den Haag kreeg Mühren een basisplaats, maar juist toen stokte de productie even. In totaal maakte Mühren negentien goals in 67 wedstrijden voor de hoofdmacht van AZ.

Mühren heeft al afscheid genomen van zijn inmiddels oud-ploeggenoten bij AZ. Er moet nog wel een kanttekening geplaats worden bij zijn transfer: de oud-speler van FC Volendam moet zelf nog een persoonlijk akkoord bereiken met Zulte Waregem, dat momenteel op de derde plaats staat in de Belgische Jupiler Pro League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen