Ranocchia naar Hull City, Wolfsburg haalt bekende terug

31 januari 2017, 13:39

Andrea Ranocchia keert Internazionale tijdelijk de rug toe. De 28-jarige centrumverdediger heeft de Milanese grootmacht verlaten voor een verhuurperiode bij Hull City. De 20-voudige international van Italië werd eerder al eens uitgeleend aan Bari, Genoa en Sampdoria. Opvallend: voormalig PEC Zwolle-verdediger Trent Sainsbury, werkzaam in China, wordt in Italië genoemd als mogelijke vervanger van Ranocchia.

Ranocchia werd in 2010 aangetrokken door Inter, waarvoor de stopper meer dan 150 wedstrijden speelde. Ondanks het feit dat de verdediger vaak in actie kwam voor de Nerazzurri, mocht hij naar Hull City vertrekken. Voor deze club kan hij komende woensdagavond al debuteren. Dat kan hij doen in een aardig potje: de uitwedstrijd tegen Manchester United.

Dejagah

Ondertussen heeft VfL Wolfsburg op 'Deadline Day' Ashkan Dejagah als aanwinst gepresenteerd. De Iraanse Duitser is via diverse omzwervingen, waaronder bij Fulham en het Qatarese Al-Arabi, teruggekeerd op het oude nest. De middenvelder speelde tussen 2007 en 2012 ook al bij Wolfsburg, waar hij in 2009 kampioen werd in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen