NEC bindt ex-PSV'er, De Reuver van Excelsior naar amateurs

31 januari 2017, 14:09

Arnaut Groeneveld is door NEC beloond voor de prima ontwikkeling die hij doormaakt. De aanvaller, die vandaag (dinsdag) zijn twintigste verjaardag viert, heeft zijn contract in het Gofferstadion met medio 2020 verlengd. Groeneveld is sinds april 2016 speler van NEC, dat hem destijds van PSV overnam. Sinds 2008 behoorde de jongeling tot de jeugdopleiding van de Eindhovenaren.

Groeneveld debuteerde op 10 september 2016, uitgerekend tegen zijn oude club PSV, voor NEC. Sindsdien heeft hij zich flink doorontwikkeld, zegt technisch manager Edwin de Kruijff op de clubwebsite. "Arnaut heeft sinds zijn komst naar onze club flinke vooruitgang geboekt. Het zegt genoeg dat hij na een korte periode in Jong N.E.C. de stap heeft gemaakt naar de eerste selectie en ook al wedstrijdminuten heeft gemaakt. We zijn blij dat we hem voor de lange termijn hebben kunnen vastleggen om zich hier verder te ontwikkelen."

De Reuver

Ondertussen heeft Excelsior bekendgemaakt dat Carlo de Reuver naar VV Capelle verhuist. De 22-jarige aanvaller gaf onlangs aan te zinspelen op een stapje terug en heeft deze dus gevonden met de club uit de Derde Divisie. Vorig seizoen werd De Reuver nog verhuurd aan Helmond Sport, waarvoor hij 22 wedstrijden speelde. In het seizoen 2014/2015 produceerde de spits nog drie goals voor Excelsior in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen