Twente haalt transfervrije aanvaller op in Duitsland

31 januari 2017, 14:45

FC Twente heeft op de valreep nog een aanwinst gevonden voor de selectie. De Tukkers hebben Enis Bunjaki geocontracteerd voor de rest van het seizoen, met een optie om de samenwerking met twee jaar uit te breiden. De 19-jarige aanvaller komt op transfervrije basis over van Eintracht Frankfurt.

De carrière van Bunjaki startte bij de Academie van Kickers Offenbach, die de aanvaller al vroeg verruilde voor de jeugdopleiding van Eintracht Frankfurt. Dit seizoen behoorde hij voor het eerst tot de eerste selectie van de Bundesliga-club, maar het uitzicht op een debuut was altijd troebel. Daardoor was de overstap naar Twente aantrekkelijk voor de international van Kosovo.

"Deze stap voelt erg goed", zegt Bunjaki op de website van zijn nieuwe werkgever over zijn nieuwe uitdaging. "FC Twente is een mooie en grote club. Jonge talentvolle spelers krijgen hier de kans om door te groeien. Dat weet ik, omdat ik de Eredivisie redelijk volg. Spelers als Ola John, Eljero Elia en Luuk de Jong zijn hier groot geworden. Ik ken de historie van FC Twente een beetje en weet dat de supporters hier echt van hun club houden. Luc Castaignos heeft mij ook over de club verteld en gezegd dat dit een goede stap voor me is. Ik ben een technisch vaardige speler die hard werkt en graag de bal wil hebben", aldus Bunjaki.

"Het is mooi dat we de selectie nog hebben kunnen aanvullen met een jonge talentvolle aanvaller", vult technisch en commercieel directeur Jan van Halst aan. "Bunjaki kan op meerdere posities voorin uit de voeten en bij FC Twente krijgt hij de kans om te laten zien wat hij in huis heeft. We hebben er vertrouwen in dat dit hem gaat lukken."

Foto: FC Twente

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen