Ajax neemt groot talent Trograncic (17) over van Bayern

31 januari 2017, 15:38

Ajax heeft op de laatste dag van de transfermarkt niet alleen Anwar El Ghazi verkocht aan Lille OSC, maar ook nog een speler aangetrokken. De 17-jarige Antonio Trograncic, een groot talent uit Kroatië, komt over van Bayern München. Hoewel Ajax het nog niet officieel bevestigd heeft, heeft Bayern dat al wel gedaan.

De komst van Trograncic hing al een tijdje in de lucht en nu komt de Kroaat dus officieel naar Ajax toe. De talentvolle middenvelder trainde al geregeld mee met de hoofdmacht van Bayern München. Op 15-jarige leeftijd werd de Kroaat al door toenmalig coach Pep Guardiola uitgenodigd om mee te trainen.

Trograncic werd in 2013 door Bayern overgenomen van Red Bull Salzburg. Naast de Kroatische nationaliteit heeft de jonge middenvelder ook een Duits paspoor. Voor de kersverse aannwinst trokken jeugdspelers Mateusz Gorski, Szabolcs Schön en Oliver Horváth ook al naar Ajax, dat later op deze dag nog de komst van de Braziliaanse buitenspeler David Neres lijkt aan te kondigen.

Bayern laat naast Trograncic overigens nog twee andere talenten vertrekken: Aleksandar Kovacevic en Tidiane M'Baye verkassen naar 1899 Hoffenheim.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen