Excelsior zwaait Muyters uit, Volendam lijft Antwi in

31 januari 2017, 18:52

De verbintenis van Tom Muyters bij Excelsior is op de laatste transferdag ontbonden, waardoor de keeper transfervrij is vertrokken naar het Turkse Samsunspor. Dat bericht Excelsior dinsdagavond. Ondertussen is FC Volendam er in geslaagd om Rodney Antwi, die als vervanger van Gyliano van Velzen moet fungeren, weg te plukken bij FC Utrecht.

Muyters had bij Excelsior nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar vertrekt nu dus al bij de Rotterdamse club. De Belg speelde in de afgelopen anderhalf jaar 42 keer voor Excelsior en kwam voor zijn periode in Rotterdam uit voor Sint-Truiden, Zulte-Waregem en FC Eindhoven. Zijn nieuwe club, Samsunspor, speelt op het tweede niveau in Turkije.

Rodney Antwi maakt promotie, maar blijft wel actief in dezelfde competitie. Hij vertrekt bij Jong FC Utrecht en gaat nu aan de slag bij FC Volendam, dat met hem een opvolger voor de eerder vandaag naar Roda vertrokken Van Velzen heeft aangetrokken. Hij tekent in Volendam voor anderhalf jaar. "Rodney krijgt in Volendam de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot volwaardige spits met de weerstand die hoort bij de top van de Jupiler League. Wij wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn loopbaan", reageert Utrecht-trainer Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen