Krul maakt opvallende move: "Kon moeilijk nee zeggen"

31 januari 2017, 23:25   Bijgewerkt: 1 februari 2017, 00:16

Eén van de opvallendste transfers tijdens het winterse window in de Eredivisie, is de overgang van Tim Krul van Ajax naar AZ. Vanavond werd bekend dat de keeper, die bij Ajax niet aan spelen toekwam, het seizoen in Alkmaar afmaakt. Hij heeft zin om zich te bewijzen in de Eredivisie.

"AZ is een fantastische club", reageert Krul op zijn huurtransfer. "Ze doen om alle prijzen mee: Europees, de beker - en in de Eredivisie doen ze het ook gewoon goed. Toen ze belden, kon ik moeilijk nee zeggen. Ze spraken zoveel vertrouwen in me uit, dat ik heb besloten om te komen. Ik ben al een tijdje fit, maar heb het nog niet echt kunnen laten zien. Ik hoop hier m'n oude niveau terug te krijgen."

Bij AZ is men dolblij dat Krul zich heeft gemeld in Alkmaar. "Het is fantastisch dat we een doelman met de kwaliteiten van Tim naar AZ kunnen halen", jubelt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubwebsite. "Tim heeft zich bewezen als een doelman van internationaal kaliber. Als je met zo'n buitenkans jezelf kunt versterken, moet je er altijd voor gaan. Met het overvolle programma dat we voor de boeg hebben, kunnen we de ervaring van Tim goed gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen