Leicester ziet rode streep naderen: "Alles zit nu tegen"

1 februari 2017, 13:48

Als regerend kampioen degraderen uit de Premier League: het begint een reëel scenario te worden voor Leicester City. De stuntploeg van het afgelopen seizoen leed dinsdag tegen Burnley de derde nederlaag op rij, door een laat doelpunt van Sam Vokes werd het 1-0. Een flinke tik, erkent coach Claudio Ranieri.

"Het is teleurstellend om de wedstrijd zo laat te verliezen. Om met nog drie minuten te gaan de winnende goal tegen te krijgen is heel zuur", verzucht Ranieri, die dit seizoen pas vijf keer won met Leicester in de Engelse Premier League. Daar tegenover staan zes gelijke spelen en maar liefst twaalf nederlagen en de voorsprong op Crystal Palace, dat net onder de rode degradatiestreep staat, is met twee punten beangstigend klein geworden. "Het lijkt erop dat nu even alles tegen zit", zegt Ranieri. "We moeten nu een eenheid blijven en samen de strijd aangaan. We moeten reageren, zo snel mogelijk."

Positieve punten ziet Ranieri, die in de persoon van Molla Wagué op de valreep een nieuwe speler naar zijn club zag komen, nog wel: "We creëren kansen, doen onze uiterste best en waren tegen Burnley erg gevaarlijk via de counter. Alleen de laatste pass ontbrak. Over het spel ben ik tevreden, met het resultaat niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen