Routinier verlengt bij Juve, Caceres wellicht naar Milan

2 februari 2017, 12:30

Stephan Lichtsteiner heeft zijn contract bij Juventus verlengd. De Zwitserse international had een aflopende verbintenis bij de regerend kampioen en huidige koploper van Italië, maar heeft deze tot de zomer van 2018 verlengd.

Lichtsteiner werd aan het begin van het seizoen nog buiten de Champions League-selectie van Juventus gelaten, maar heeft zichzelf teruggeknokt. Daardoor gaat hij volgend seizoen dus zijn zevende jaar in bij La Vecchia Signora. In de afgelopen vijf jaar pakte hij steeds de landstitel met Juventus, waarvoor hij dertien goals en negentien assists liet aantekenen in 161 wedstrijden. Overigens zit Lichtsteiner momenteel wél weer bij het keurkorps van Juventus voor de Champions League.

Caceres

Vorig seizoen stond Martin Caceres nog onder contract bij Juventus, maar sinds zijn vertrek uit Turijn vorige zomer zit de Uruguyaanse verdediger gek genoeg nog zonder club. Nu doen in Italië geruchten de ronde dat AC Milan de transfervrije speler wil binnenhalen. Onder meer Sky maakt melding van de Milanese interesse in Caceres.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen