Thorsby verlengt bij Heerenveen: "Kijk positief vooruit"

2 februari 2017, 17:02

Morten Thorsby gaat verder bij sc Heerenveen. De 20-jarige middenvelder uit Noorwegen heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2019 in het Abe Lenstra Stadion moet houden, zo is donderdag bekendgemaakt.

"Het was een optie in het contract en hier heb ik met Gerry Hamstra (de technisch manager, red.) en Jurgen Streppel (de trainer, red.) over gesproken. Dit was positief en heeft erin geresulteerd dat ik hier voor twee jaar heb bijgetekend", aldus Thorsby op de clubwebsite. "Het is heel mooi. Ik heb hier een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ik voel dat ik hier meer kan leren en ik kijk dan ook positief vooruit. Nu ben ik twintig, dat is nog jong. Ik moet mezelf verder ontwikkelen en ik denk dat dit de perfecte plek is om dat te doen."

"'We zijn blij dat Morten zijn contract met twee jaar heeft verlengd. Morten is een goede speler die perfect bij de waarden van sc Heerenveen past. Hardwerkend, nuchter en altijd beter willen worden", vult Hamstra aan over Thorsby, die medio 2014 naar Heerenveen kwam. De Noor speelde dit seizoen twaalf wedstrijden in de Eredivisie, waarvan vijf als basisspeler.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen