Locadia gaat weer voluit, Utrecht bindt jonge keeper

2 februari 2017, 19:18

De rentree van Jürgen Locadia in het eerste elftal van PSV komt dichterbij. De 23-jarige aanvaller ging donderdag weer voluit op de groepstraining, zo meldt zijn Eindhovense werkgever via Twitter. Locadia haakte vorige week al voorzichtig aan bij zijn teamgenoten.

Locadia speelde dit seizoen pas vier eredivisieduels voor PSV. Eind augustus liep hij een liesblessure op, aan het einde van de herstelperiode kreeg hij last van zijn knie. Mogelijk kan Locadia weer spelen in de clash tegen Feyenoord op 26 februari, zo gaf hij onlangs al aan.

Utrecht behoudt jonge keeper

FC Utrecht heeft met Fabian de Keijzer een speler uit de eigen jeugdopleiding vastgelegd. De 16-jarige doelman zette donderdag zijn krabbel onder een contract dat hem tot medio 2020 in de Domstad moet houden. "Fabian is een zeer getalenteerde keeper", stelt technisch manager en coach Erik ten Hag op de clubwebsite. "Wij hebben er vertrouwen in dat Fabian die groeicurve kan doortrekken en gaan samen met hem werken aan het zetten van de volgende stappen in zijn loopbaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen