Hake wil iets extra's zien tegen de 'terechte koploper'

3 februari 2017, 16:17

FC Twente-trainer René Hake weet dat zijn elftal komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord wat extra's moet geven om kans te maken op de drie punten. De oefenmeester noemt de Rotterdamse tegenstander de 'terechte koploper' in de Eredivisie.

"Je weet als je dat tegen dit soort ploegen niet goed doet, je het heel zwaar krijgt. Dat extra's geven zal voornamelijk in teamverband moeten zijn. Goed georganiseerd en gegroepeerd spelen, waardoor we ook agressief kunnen zijn en in duels komen. Als je dat niet doet, heeft Feyenoord genoeg kwaliteit om daar onderuit te spelen", zegt Hake op de clubwebsite. "In de wedstrijden tegen andere clubs die bovenin meedraaien hebben we dat dit seizoen laten zien en dat zal minimaal hetzelfde moeten zijn tegen Feyenoord."

"Feyenoord is de terechte koploper, ze staan al sinds het begin van het seizoen aan kop", vervolgt Hake. "De ploeg maakt een heel stabiel seizoen door. Na de winterstop zijn ze heel goed geweest in het voorkomen van tegengoals en hebben ze de wedstrijden makkelijk naar zich toe kunnen trekken. Feyenoord is gedurende het seizoen heel duidelijk gegroeid."

Feyenoord kreeg dit kalenderjaar nog geen doelpunt tegen in de Eredivisie. Wel verloor het vorige week in de beker bij Vitesse, maar daarvan herpakte het zich drie dagen later met een 4-0 overwinning op NEC. "Dat geeft aan hoe stabiel en volwassen Feyenoord is, ze reageerden erg goed na die bekerwedstrijd. Dat past ook wel bij de groep die ze dit seizoen hebben", besluit Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen