Stegeman wil credits koppelen aan goed resultaat

3 februari 2017, 16:42

Complimenten voor het goede spel zijn leuk, maar Heracles Almelo hield vorig week door een laat doelpunt van Davy Pröpper geen punt over aan het thuisduel met PSV (1-2 verlies). Coach John Stegeman hoopt dat de uitwedstrijd tegen Willem II (zaterdagavond, vanaf 19.45 uur) wél punten gaat opleveren.

"Het is prettig om, zoals vorige week, de credits te krijgen voor ons goede spel", zegt Stegeman in aanloop naar 'Willem II' op de clubwebsite. "Dat willen we natuurlijk gaan koppelen aan resultaat, want daar draait het om in het voetbal. Onze manier van spelen moet ons vertrouwen geven en we gaan morgen keihard werken voor een resultaat. De spelers willen heel graag. Ik zou me zorgen maken als we iedere week zo spelen als de eindfase tegen FC Groningen, maar daarna was het tegen FC Twente in de tweede helft alweer een stuk beter en vorige week hebben we tegen PSV bewezen de hele wedstrijd goed te kunnen spelen."

Thomas Bruns (geschorst), Mark-Jan Fledderus (knie), Gor Agbaljan (achillespees) en Dario Vujicevic (kuit) zijn niet inzetbaar bij Heracles, maar Robin Gosens is weer hersteld. Achter de naam van Tim Breukers staat wegens liesklachten nog een vraagteken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen