ADO start met drie aanwinsten, Diks nog op Vitesse-bank

3 februari 2017, 18:51

ADO Den Haag en Vitesse brengen de bal vanavond (vrijdag) vanaf 20.00 uur aan het rollen in de 21ste speelronde van de Eredivisie. Bij de thuisploeg uit Den Haag zijn drie nieuwelingen in de basisopstelling opgenomen, Vitesse treedt aan met dezelfde elf namen als vorige week.

Bij ADO vieren Randy Wolters en Abdenasser El Khayati, huurlingen van respectievelijk Go Ahead Eagles en Queens Park Rangers, hun debuut. Guyon Fernandez staat ook de basis. De spits speelt voor het eerst sinds 8 april 2008 een wedstrijd voor ADO, waarbij Mike Havenaar na lange afwezigheid (virusinfectie) weer op de bank kan zitten. Op 4 december zat de spits voor het laatst bij de wedstrijdselectie.

Aan de kant van Vitesse beginnen aanwinsten Kevin Diks en Mukhtar Ali niet in de basis. Coach Henk Fraser kiest voor dezelfde opstelling als vorige week, toen er met 2-1 van AZ gewonnen werd.

Opstellingen

ADO Den Haag: Setkus; Ebuehi, Beugelsdijk, Meissner, Kanon; El Khayati, Trybull, El Mahdioui; Schaken, Fernandez, Wolters.

Vitesse: Room; Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk; Nakamba, Baker, Nathan; Rashica, Van Wolfswinkel, Tighadouini.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen