Younes blij met Neres, Traoré en Cerny: "Belangrijk"

3 februari 2017, 19:27

Amin Younes maakte dit seizoen nog geen enkel doelpunt voor Ajax in de Eredivisie, maar is ervan overtuigd dat hij aan het scoren gaat geraken bij de Amsterdamse topclub. Ook maakt de Duitser zich geen zorgen over de veelbesproken komst van David Neres, die voor miljoenen is binnengehaald.

"Ik vind het goed voor de club. Het is belangrijk voor ons, omdat er veel spelers bij ons vertrokken zijn", zegt Younes tegen Ajax TV over het aantrekken van Neres, die overkwam van São Paulo. "Het is belangrijk dat we nieuwe spelers krijgen om voor concurrentie te zorgen. Daar word ik zelf ook beter van. Het is altijd goed om met goede spelers te trainen en we willen de wedstrijden natuurlijk ook gewoon met de beste spelers spelen. Ik ben ook blij dat Bertrand Traoré en Vaclav Cerny weer terugkomen. Ik vind het leuk, dat geldt voor het hele team", aldus de Duitser.

Het knaagt ondertussen flink aan Younes dat hij nog op de hatelijke nul staat in de Eredivisie. "Dat houdt me zeker bezig, maar ik moet gewoon door blijven gaan. Ik weet dat het beter moet, maar heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Ik moet de vorm van afgelopen jaar weer te pakken krijgen en werk er hard voor om dat voor elkaar te krijgen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen