Berghuis: "Nee, ik ben niet bang voor mijn plaats"

3 februari 2017, 21:42

Karim El Ahmadi is na zijn deelname aan de Afrika Cup met de nationale ploeg van Marokko weer terug bij Feyenoord, dat komende zondag op bezoek gaat bij FC Twente. De grote vraag in aanloop naar het duel in Enschede is: ten koste van wie gaat de rentree van El Ahmadi in de basis? Steven Berghuis verwacht niet dat hij de pineut is.

"Karim ligt goed in de groep, iedereen is blij dat hij weer terug is. Nee, ik ben niet bang voor mijn plaats. Ik heb vertrouwen in mezelf en heb het gevoel dat ik wat toevoeg aan dit Feyenoord. We weten nog niet voor wie de trainer kiest", zegt Berghuis in aanloop naar Twente-uit voor de camera van de NOS.

Voor Berghuis is het duel met Twente speciaal, omdat zijn carrière daar eerder van de grond kwam. "Ik was jong en brutaal. Nu ben ik veel zelfbewuster", glimlacht Berghuis. Veel bekenden komt hij zondag overigens niet tegen. "Ik ken de coach goed. René Hake trainde toen Jong Twente. Ik ken nog één of twee spelers van dit elftal, meer eigenlijk niet. Toen ik bij Twente speelde was dat een topteam met onder anderen Nacer Chadli en Bryan Ruiz."

Naast Berghuis zouden spelers als Dirk Kuyt en Jens Toornstra voor trainer Giovanni van Bronckhorst een optie kunnen zijn om gepasseerd te worden ten faveure van El Ahmadi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen