Lex Immers heeft het even helemaal gehad met Nederland

4 februari 2017, 11:25

Lex Immers speelde meer dan 250 duels voor Feyenoord en ADO Den Haag in ons land, vertrok vorig jaar naar Cardiff City en is onlangs neergestreken in België, bij Club Brugge. Een rentree op de Nederlandse velden lijkt er voorlopig niet in te zitten voor de ras-Hagenees. Aan Het Nieuwsblad laat hij weten even helemaal klaar te zijn met ons land.

"Dat niet iedereen fan is van mijn voetbalstijl of hoe ik er uitzie, dat interesseert mij ­eigenlijk niet. Niet meer. In het begin was ik daar gevoeliger voor. Ik denk wel vaak: Waarom zeggen mensen zulke dingen? Jullie kennen mij toch niet? Ik ben een heel ­sociaal en net mens. Iedereen maakt wel eens fouten, maar als voetballer word je dan meteen rigoureus afgemaakt. En in Nederland vinden ze ­elke dag wel iets om over te zeuren." 

Met dat gezeur is Immers duidelijk klaar: "Ik verdien respect. Kijk naar mijn loopbaan: ADO, Feye­noord, Cardiff en Club Brugge. Ik heb met grote namen gewerkt: ­Ronald Koeman, Fred ­Rutten, ... Ik zeg niet dat ik een fantastische voetballer ben, maar ik heb niets meer te bewijzen. Aan niemand in Nederland. ­Alleen mijn gezin en familie zijn er belangrijk."

Bij zijn nieuwe club Club Brugge is Immers vooralsnog niet onomstreden: "Dat ik nog niet veel speel, vind ik niet erg. Ik kan toch niet verwachten dat ik meteen speel in een team dat vorig jaar kampioen is geworden en bovenaan staat? Ik heb er gelukkig meteen weer plezier in gekregen. Wat mij betreft mag Club Brugge de optie in mijn contract nu al lichten", zo besluit Immers lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen