Buffon kan nog jaren door: "Mogelijk nog na het WK 2018"

4 februari 2017, 11:28

Wie dacht dat Gianluigi Buffon zijn spreekwoordelijke kicksen op korte termijn aan de wilgen hangt komt er bedrogen uit. Buffons zaakwaarnemer Silvano Martina meldt aan RAI Sport dat de 39-jarige doelman er voorlopig in ieder geval nog geen genoeg van heeft.

"Hij wil het WK in Rusland in 2018 in ieder geval halen", zo meldt Martina. "Gezien zijn instelling, de vorm waarin hij verkeert en zijn liefde voor de sport is het ten zeerste mogelijk dat hij zelfs na het WK nog door zou kunnen spelen." Om de ambitie van Buffon, het halen van het WK, te verwezenlijken dient zijn land in poule G wel eerst af te rekenen met Spanje. Beide landen hebben momenteel tien punten uit vier wedstrijden. 

Daarnaast ligt de goalie op koers om de titel met Juventus in de Serie A te verdedigen. De formatie uit Turijn staat vier punten voor op naaste belager AS Roma, en heeft daarnaast ook nog een wedstrijd tegoed. Buffon stond tot op heden sinds 2001 473 keer tussen de palen voor Juventus en heeft daarnaast 167 interlands achter zijn naam staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen