VVV-trainer Maurice Steijn: "Veel vertrouwen in promotie"

4 februari 2017, 12:44

Wie dit weekend zijn blik werpt op de ranglijst in de Jupiler Leauge ziet dat er momenteel praktisch gezien slechts één team koploper VVV-Venlo uitdaagt: Jong Ajax. Aangezien de beloften van de Amsterdammers geen recht hebben op promotie naar de Eredivisie lijken de Venlonaren, gezien het gat van elf punten met Volendam en MVV, zich al op te kunnen maken voor een feest aan het einde van het seizoen. Dit weekend werd De Graafschap, dat kwalitatief gezien toch niet over een van de minste selecties in de Jupiler League beschikt, middels een 4-1 overwinning in De Koel eenvoudig aan de kant gezet. VVV-trainer Maurice Steijn was na afloop zichtbaar in zijn nopjes.

Steijn blijft op zijn hoede, maar laat in gesprek met FOX Sports doorschemeren alle vertrouwen te hebben in een goede afloop: "Je staat elf punten voor en ik heb niet het idee dat deze ploeg nog vier of vijf wedstrijden gaat verliezen. Daar zijn we te stabiel voor. Wat roet in het eten zou kunnen gooien is dat je met blessures of schorsingen te maken krijgt, maar dat hoop ik niet."

"Als wij met z'n allen stabiel en fit blijven heb ik alle vertrouwen in een goede afloop. Je ziet dat we weinig weggeven en op de juiste momenten scoren. Het zit gewoon goed in elkaar. Ik heb niets te klagen op dit moment." Louter positieve teksten van de Venlose oefenmeester. Wie voor het seizoen had voorspeld dat hij die woorden in deze positie nog vóór de Limburgse carnaval zou spreken was misschien wel voor gek verklaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen