Allegri op zijn hoede voor Inter: "Hebben dezelfde potentie"

4 februari 2017, 17:32

Het meest in het oog springende duel in de Serie A dit weekend is het duel tussen koploper Juventus en subtopper Internazionale. De Milanezen kenden onder trainer Frank de Boer een slechte seizoensstart; diens opvolger Stefano Pioli heeft de zaken inmiddels een stuk beter voor elkaar. Begin december werd er in de Serie A voor het laatst puntverlies geleden, waardoor Inter momenteel is opgeklommen naar de vierde plek.

Het wordt dus allesbehalve een makkie voor Juventus, dat eerder dit jaar in Giuiseppe Meazza met 2-1 op de broek kreeg, zo maakte Juve-trainer Allegri duidelijk op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Inter. "Morgen wordt een grote wedstrijd, één die prachtig is om te spelen. Dit zijn twee teams die beide de landstitel kunnen winnen, maar gelukkig voor ons kende Inter een slechte seizoensstart, waardoor wij nu bovenaan staan. Beide teams zijn ongeveer gelijkwaardig."

Allegri blikte tijdens zijn perspraatje ook nog even terug op de vorige ontmoeting met Inter. "Onze laatste wedstrijd tegen Inter was erg vreemd, we hielden ons toen niet aan de afspraken. De drie punten die we kunnen verdienen zijn er evenveel als in de vorige wedstrijd, dus we moeten gefocust zijn en op dezelfde manier spelen als tegen iedere tegenstander."

Juventus en Internazionale sluiten het Serie A-weekend zondagavond af. Om 20:45 uur wordt er in Turijn afgetrapt. Als Juventus wint loopt het gat met Internazionale op tot twaalf punten. Voor de Milanezen is het in eerste instantie zaak om in het spoor van Napoli te blijven, dat momenteel met drie punten meer de derde plek inneemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen