Supporters Barcelona beginnen actie tegen slechte arbiters

4 februari 2017, 14:40

Verschillende supportersgroepen van FC Barcelona hebben zich sinds dit seizoen verenigd in één overlegorgaan en besloten om een actie op te zetten tegen 'slechte scheidsrechters in de Primera División'. Volgens de groep worden er te veel besluiten genomen ten nadele van de Catalaanse club.

De groep roept iedereen op om witte zakdoekjes mee te nemen naar het stadion om mee te zwaaien. Deze zouden in de twaalfde minuut van de wedstrijd massaal zichtbaar moeten worden. "Het is duidelijk dat de belissingen van de scheidsrechters tot doel hebben Barcelona te hinderen en de kansen van de tegenstanders te vergroten. Het is zo overduidelijk en gebeurt zo vaak dat we geen andere mogelijkheid zien dan ons hier tegen te verzetten", citeert Marca de supportersgroep. 

"De scheidsrechters hebben een duidelijke minachting voor onze club en de organisatie van de competitie draagt daar aan bij. Ons verzet is daarom niet alleen nodig, maar zelfs essentieel", besluit de supportersgroep. Afgelopen week nog werd een zuiver doelpunt van Luis Suarez afgekeurd terwijl de bal minimaal een meter over de lijn was geweest. Barcelona liep daardoor twee punten mis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen