Espanyol boekt zuinige uitoverwinning op Málaga

4 februari 2017, 23:58

Ook in de tweede maand van het nieuwe kalenderjaar komt er voor Málaga vooralsnog geen verbetering in de sportieve prestaties. Uit de eerste vier competitiewedstrijden in 2017 behaalde de Zuid-Spaanse club slechts één punt. Daar kwamen er na de verloren thuiswedstrijd tegen Espanyol geen bij: 0-1.

Málaga, met oud FC Twente-speler Roberto Rosales in de basis, deed zeker niet onder voor Espanyol. De thuisploeg had meer balbezit en nam het vijandelijke doel vaker onder vuur, maar zonder succes. Na ruim een kwartier was het op aangeven van José Antonio Reyes Pablo Piatti die de eindstand bepaalde: 0-1.

Door de zege meldt Espanyol zich in het linkerrijtje. Málaga staat op de veertiende plek, maar lijkt vooralsnog niet concreet te hoeven vrezen voor degradatie. Het gat met de plaatsen onder de rode streep bedraagt immers negen punten. De wedstrijd tussen Málaga en Espanyol was de eerste van dit weekend in de Primera División. Het duel tussen Deportivo La Coruña en Real Betis Sevilla werd vrijdagavond vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen