Hazard geniet: "Dit was een van mijn beste goals ooit"

4 februari 2017, 17:24

Eden Hazard zorgde zaterdagmiddag voor hét hoogtepunt in de topper tussen Chelsea en Arsenal door vanuit een schitterende solo de 2-0 te maken. De Belg beleefde een prachtige middag en genoot van zo ongeveer alles, zo liet hij vlak na de website op de officiële website van de Londenaren weten.

"Het was een geweldige dag. De fans waren fantastisch, zoals altijd. De 3-1 is een goed resultaat. Het gat is nu nog groter, we staan twaalf punten los en willen uiteraard bovenaan blijven staan", zo jubelt de Belg na. De overwinning op Arsenal was volgens Hazard verdiend. "We hadden zelfs nog twee of drie goals meer kunnen maken, maar misschien bewaren we die dan voor de volgende wedstrijd. We verdienden het om te winnen vandaag."

Over zijn eigen doelpunt is Hazard duidelijk. "Dit is een van de beste goals om eerlijk te zijn. Ik heb meerdere mooie goals gemaakt, maar dit is wel een hele speciale." De Belg kijkt tot slot ook vooruit. "We blijven vol vertrouwen, bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We hebben nu een hele week om te trainen en onszelf klaar te stomen voor de volgende wedstrijd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen