Ranieri realistisch: "Sprookje Leicester City is ten einde"

5 februari 2017, 10:57

Leicester City treft zondag in de Premier League Manchester United. Op papier een topper, maar volgens Claudio Ranieri moet zijn ploeg zich in gaan stellen op degradatievoetbal. De manager stelt dat het sprookje van de regerend landskampioen definitief ten einde is.

Ranieri sluit niet uit dat Leicester City, dat momenteel zestiende staat, een seizoen na het landskampioenschap degradeert. "Alles is mogelijk, maar ik wil mijn spelers wel zien vechten. Als ze niet meer in mij geloven hoeven ze maar één ding te doen: naar de directie gaan en dat vertellen. Maar ik geloof er nog in dat ze dit om kunnen draaien", vertelt hij in gesprek met Sky Sports.

"De spelers hebben nu meer hulp van mij nodig omdat het slecht gaat", vervolgt Ranieri. "Ze kijken me aan en zeggen: wat moeten we doen? Doorgaan, zeg ik dan. Sterk zijn. We hebben veel gedacht aan wat er vorig seizoen gebeurde, alles was fantastisch. We dachten dat het ook dit seizoen mogelijk was. Maar nee, het is klaar. Het sprookje is afgelopen en dit is de harde realiteit", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen