Nummer tien voor Klaassen: "Blij dat ik belangrijk ben"

6 februari 2017, 10:32

Heel goed was het spel van Ajax niet, maar na negentig minuten voetbal stond er toch een prima 0-2 eindstand op de borden in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Davy Klaassen maakte voor de achtste keer dit seizoen al het openingsdoelpunt van de Amsterdammers, wat alweer zijn tiende eredivisiedoelpunt betekende.

Het moge duidelijk zijn: Klaassen is dit seizoen goud waard voor Ajax. Tegen Roda JC brak de captain dus ook weer de ban. Met een schuiver in de korte hoek verschalkte de middenvelder doelman Benjamin van Leer. "Kasper (Dolberg, red.) legde de bal perfect neer en ik schoot hem goed binnen: dat is lekker", zegt Klaassen tegen Ajax TV over zijn tiende goal van het seizoen. "Een mooi aantal, hè? Leuk man. Ik ben er blij mee", glimlacht hij. "Ik ben blij dat ik telkens belangrijk kan zijn."

Klaassen vond het treffen met Roda JC een wedstrijd met twee gezichten. "De eerste helft was niet best. De laatste pass was vooral niet goed. In de tweede helft lieten we de bal echter goed rond gaan. Daar heb ik wel een goed gevoel over. Het was op een gegeven moment een schiettent", stelt Klaassen, die Amin Younes uiteindelijk de 0-2 zag maken. Het was de eerste eredivisiegoal van het seizoen voor de Duitser. "Dat is hartstikke leuk voor hem. Hij traint er hard op. Hij gaat zelfs op zijn vrije dag ballen op doel schieten bij Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen