Inter-coach Pioli baalt van arbitrage na verloren clash

6 februari 2017, 12:21

Na zeven overwinningen op rij leed Internazionale zondag weer een nederlaag in de Serie A. Op bezoek bij koploper Juventus gingen de Milanezen met 1-0 onderuit. Stefano Pioli, bij Inter de opvolger van de in november ontslagen Frank de Boer, wees na afloop vooral naar de arbitrage.

Pioli claimt dat zijn elftal twee keer recht had op een strafschop, na overtredingen van Giorgio Chiellini en Mario Mandzukic op Mauro Icardi. "In de eerste helft waren er wat beslissingen in het strafschopgebied van Juventus die ons hebben opgebroken. We hebben de juiste kansen gecreëerd en hadden voor rust twee penalty's moeten hebben, waarbij de vijfde official er 23 centimeter vandaan stond", aldus Pioli bij Sky Italia.

"We waren gelijkwaardig aan Juventus en creëerden de kansen, maar bepaalde dingen waren niet in ons voordeel. De beelden spreken voor zich", vervolgt Pioli. Inter verloor in Turijn door een goal van Juan Cuadrado. De Colombiaan joeg de bal van afstand hard in de kruising na een weggewerkte corner. "De goal maakte mij boos, want voor de hoekschop stonden we niet op de posities waar we hadden moeten staan. Het hing al een tijdje in de lucht dat Cuadrado dit zou doen."

"Het is jammer dat we hebben verloren doordat we ons lieten afleiden bij hun doelpunt en door fouten die niet van onszelf waren", besluit Pioli.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen