Ancelotti toont zich kritisch en verwacht meer van Robben

7 februari 2017, 10:38

Arjen Robben geldt in Duitsland als één van de beste aanvallers, maar Carlo Ancelotti zegt meer van de Nederlander te verwachten. Tijdens de persconferentie voor het bekerduel met VfL Wolfsburg liet de trainer weten dat zijn aanvallers ook verdedigend mee moeten doen.

Bayern München bevindt zich niet in de beste periode en afgelopen weekend werd er in de Bundesliga gelijkgespeeld tegen Schalke 04. "Ik heb de spelers gezegd dat ze compacter moeten gaan spelen. Onder Pep Guardiola lukte dat deze ploeg ook", zegt Ancelotti, die daarbij meer verwacht van zijn aanvallers. "Verdedigen is rennen, opofferen en samenwerken. Ook Robben hoort daarbij, net als Douglas Costa en de andere aanvallers."

Bij Bayern loopt het dan misschien niet heel goed, maar de Duitse recordkampioen treft in het bekertoernooi VfL Wolfsburg, dat er nog veel slechter voorstaat. Ancelotti waakt voor onderschatting. "Ze staan er niet zo goed voor op de ranglijst, maar ze hebben goede spelers. Ik verwacht dat ze gaan verdedigen en op de counter zullen gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen